RAZORIA, τα Vinyl Skins του iSKINZA επιστρέφουν

Πριν από ένα χρόνο περίπου αναφέραμε στo Greek iPhone τα iSKINZA vinyl skins που δεν είναι τίποτα άλλα από τα wallpapers του @RazorianFly τα οποία έχουν μετατραπεί σε ειδικά αυτοκόλλητα (vinyl skins) τα οποία μπορούμε να κολλήσουμε πάνω στις iOS συσκευές μας αν θέλουμε λίγο παραπάνω χρώμα από το άσπρο και το μαύρο που προσφέρει η Apple.

Τον Οκτώβριο του 2010, δημιουργήσαμε την iSKINZA μια εταιρία ειδική που μας παρέχει με τις μοναδικά σχεδιασμένες vinyl skins για το iPhone, το iPad, ή iPod touch. Μετά από δυσκολίες αυτό το χρόνο, ανακοινώσαμε ότι εξαιτίας κάποιων συνθηκών η εταιρία θα σταματήσει τη λειτουργία της, όπως και έγινε.

Μετά από αυτό αρκετοί αναγνώστες της σελίδας RazorianFly άρχισαν τις ερωτήσεις σχετικά με το τι συνέβη με τα skins και πότε θα είναι έτοιμα για αγορά. Πρόσφατα το site RazorianFly ανακοινώνει την επανέναρξη του iSKINZA με νέο όνομα – RAZORIA.

Το RAZORIA θα είναι το νέο όνομα για αυτά τα μοναδικά vinyl skins τα οποία το site θα προσφέρει ακόμα και για παλαιότερες γενιές iOS συσκευών. To RAZORIA θα ανοίξει στις 1 Ιανουαρίου του 2012 και θα προσφέρει αυτοκόλλητα (vinyl skins) που μπορείτε να κολλήσετε μπροστά και πίσω στις iOS συσκευές σας.

Δείτε στη συνέχεια το teaser video από για την έναρξη του RAZORIA και ένα video του vinyl skin UBERKIS στο οποίο φαίνεται καθαρά πως εφαρμόζει το skin πάνω στο iPhone 4.

httpv://www.youtube.com/watch?v=DcbLRrHAj44

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=Zt13M6qIwlI

[ RazorianFly ]