Η Apple ετοιμάζει το Siri για το iPhone 4;

Σύμφωνα με το site Electronista υπάρχουν διάφορες φήμες σχετικά με την Apple και ότι αυτή πρόκειται να φέρει το Siri στο iPhone 4. Πηγές αναφέρουν ότι “η Apple δεν επιτρέπει στο προσωπικό να δει μια δοκιμαστική έκδοση του Siri σε κάποιο παλαιότερο μοντέλο από την στιγμή που τελείωσαν οι δοκιμές. Οι οποίες υποτίθεται ότι πήγαν πολύ καλά.”

Hacks που είδαμε πρόσφατα δείχνουν το Siri στο iPhone 4 και το iPod touch  4ης γενιάς να δουλεύει αρκετά σωστά. Πηγές πιστεύουν ότι η Apple δεν θα επιστέψει να κυκλοφορήσει το Siri για το iPhone 4, αφού είναι μέχρι στιγμής ο πιο βασικός λόγος για την αγορά του 4S. Αν το Siri έτρεχε στο iPhone 4, τα μεγαλύτερα και μόνα πλεονεκτήματα του 4S θα ήταν ο επεξεργαστής και η καλύτερη κάμερα. Αυτά τα δύο δεν αρκούν για να φτάσουν τις δυνατότητες του Siri.

Υπάρχουν όμως και εικασίες που αναφέρουν ότι η Apple περιόρισε το Siri στο iPhone 4S για να δοκιμάσει τους servers της όσο αυτό βρίσκεται ακόμα σε beta έκδοση. Αυτό μας δείχνει ότι το iPhone 4 μπορεί να αποκτήσει το Siri ενώ το iPod touch εξαιτίας του μικρότερου μικροφώνου και την έλλειψη δυνατότητας εκτέλεσης εντολών η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην εμπειρία του χρήστη με το Siri, δεν θα αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα.

[ Electronista ]