iOS 4.3: Δυνατότητα να δούμε ποιες εφαρμογές έχουμε ήδη αγοράσει;

Αν σας άρεσε η δυνατότητα που μας δίνει το Mac App Store να βλέπουμε μια λίστα με τις εφαρμογές που έχουμε ήδη αγοράσει, τότε σας έχουμε καλά νέα. Φαίνεται ότι στο iOS 4.3 στο iPad βλέπουμε μια προσπάθεια της Apple να προσθέσει αυτή την δυνατότητα στο App Store.

Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε από διάφορες screenshots που κυκλοφορούν σε site όπως το AppAdvice ή το RazorianFly είναι ότι η Apple προσπαθεί να φέρει αυτή την δυνατότητα του Mac App Store και στο iOS. Συγκεκριμένο στο App Store του iPad στην 4.3 beta αν πατήσουμε στο tab Updates θα δούμε ότι δείχνει ή μερικές ή όλες τις εφαρμογές που έχουμε αγοράσει.

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση βλέπουμε κάποιες εφαρμογές οι οποίες χρειάζονται update αλλά δεν μπορούμε να τις κάνουμε.

Και στην δεύτερη περίπτωση βλέπουμε όλες τις εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες για λίγα μόνο δευτερόλεπτα πριν εμφανιστούν τα updates.

Τέλος το AppAdvice αναφέρει επίσης ότι στο iOS 4.3 μπορούμε να κάνουμε tap στο όνομα μιας εφαρμογής για να δούμε περισσότερες πληροφορίες για αυτή.

One thought on “iOS 4.3: Δυνατότητα να δούμε ποιες εφαρμογές έχουμε ήδη αγοράσει;

Comments are closed.