Εγκατάσταση του NitoTV: Η πρώτη εφαρμογή για jailbroken AppleTV

Σε χτεσινή δημοσίευση σας ενημερώσαμε σχετικά με το NitoTV, την πρώτη εφαρμογή για jailbroken AppleTV. Η εφαρμογή από σήμερα έχει και δικό της RSS reader όπως μας είπε και ο προγραμματιστής της ότι θα γινόταν αργά ή γρήγορα και επίσης πρόσθεσε ακόμα και μια εφαρμογή για τον καιρό.


Πολλοί σίγουρα θα αναρωτηθήκατε πως γίνεται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και στο δικό σας Apple TV. Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε τα βήματα που μας δίνει ο MuscleNerd. Ο οδηγός είναι κάπως δύσκολος για τους “απλούς χρήστες” αυτή την στιγμή αλλά σύντομα θα υπάρξει και κάποια ακόμα λύση για την εγκατάσταση, οπότε αν δεν ξέρετε να προχωρήσετε μην ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Ας δούμε τον οδηγό:

  1. Μπειτε με SSH στο Apple TV2, το password είναι “alpine”
  2. Για να αλλάξετε το password σας, γράψτε “passwd” και δώστε το καινούριο password (αν δεν το έχετε κάνει ακόμη)
  3. Γράψτε  echo “deb http://apt.awkwardtv.org ./” > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
  4. Γράψτε apt-get update
  5. Γράψτε apt-get install com.nito.nitoTV
  6. Γράψτε killall Lowtide
  7. Αυτό ήταν καλή διασκέδαση! 😉

Για να κάνετε jailbreak  το AppleTV σας καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το PwnageTool, εφόσον ακούγονται διάφορα για την επιτυχία του limera1n και του greenpois0n όσον αφορά το AppleTV.

9to5Mac

Log in with SSH Apple TV2, the password is “alpine” To change your password, type “passwd” and enter your new password (if you have not yet) Write echo “deb http://apt.awkwardtv.org . / “> / etc / apt / sources.list.d / awkwardtv.list Write apt-get update Write apt-get install com.nito.nitoTV Write killall Lowtide That was fun! ?)
yesterday we informed you post

2 thoughts on “Εγκατάσταση του NitoTV: Η πρώτη εφαρμογή για jailbroken AppleTV

  • October 23, 2010 at 08:28
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Εγκατάσταση του NitoTV: Η πρώτη εφαρμογή για jailbroken AppleTV:
    Σε χτεσινή δημοσίευση σας ενημερώσαμ… http://bit.ly/97ULdO #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.