Η πρώτη εφαρμογή για το AppleTV 2G

Όπως όλοι γνωρίζουμε η DevTeam κυκλοφόρησε την καινούρια έκδοση του PwnageTool που μας επιτρέπει να κάνουμε jailbreak και το AppleTV, με έναν μόνο τρόπο επικοινωνίας μέσω του ssh στο terminal. Κάποιοι developers όμως ακόμα και μετά από την κυκλοφορία του PwnageTool δεν σταμάτησαν και κάποιος κατάφερα να φτιάξει την πρώτη εφαρμογή που ονομάζεται NitoTV.

Μέχρι στιγμής το NitoTV είναι διαθέσιμο μόνο για το AppleTV 1ης γενιάς και σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε playlists και να διαχειριστήτε φακέλους με την μουσική σας. Επίσης εκτός από αυτά επιτρέπει την εκκίνηση ορισμένων εφαρμογών όπως εξομοιωτές nes, snes, sega geneis,sega game gear και του gameboy advance.

Η έκδοση του AppleTV 2G μέχρι στιγμής δεν δουλεύει και τόσο σωστά, αλλά οι developers μέσω του twitter μας ενημερώνουν ότι θα κυκλοφορήσει καινούρια έκδοση σύντομα που θα μας επιτρέπει να δούμε τον καιρό και να διαβάζουμε RSS feeds. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει μέχρι ένα πρόγραμμα σαν το Cydia, να  κυκλοφορήσει για το AppleTV. Λογικά περιμένουμε και άλλα νέα περί αυτού σύντομα οπότε μείνετε συντονισμένοι και θα σας κρατάμε ενήμερους.

ModMyI

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

One thought on “Η πρώτη εφαρμογή για το AppleTV 2G

  • October 21, 2010 at 21:07
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η πρώτη εφαρμογή για το AppleTV 2G: Όπως όλοι γνωρίζουμε η DevTeam κυκλοφόρησε την καινούρια έκδοση το… http://bit.ly/cWjEbD #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.