iPhone 4S στην Ελλάδα στις 11/11/11

Hero

Αν και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πληροφορίες σχετικά με την άμεση κυκλοφορία του iPhone 4S και στην Ελλάδα, ακόμα και αν η Apple δεν έχει αναφέρει καθόλου την χώρα μας, φαίνεται ότι κάτι έτυχε που πηγαίνει την κυκλοφορία για τη Τρίτη στις 11 Νοεμβρίου.

Αν δεν το είδατε ήδη, φαίνεται ότι η Apple ζήτησε από κάποια άτομα που δουλεύουν για την Apple στην Ελλάδα να κάνουν δοκιμές στο Siri για την Ελληνική γλώσσα. Οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζουμε είναι ότι “οι εκπαιδευόμενοι” χρησιμοποιούν επαγγελματικά μικρόφωνα και όχι ακόμα το iPhone 4S για να πούνε διάφορες φράσεις και λέξεις στα Ελληνικά.

Οι τιμή του iPhone 4S αρχίζει από 699€ για το 16GB, 799€ για το 32GB και φτάνει τα 899€ για όσους θέλουν να αποκτήσουν το νέο 64GB μοντέλο.

Η εταιρία Systemgraph σαν Apple Premium Reseller ανέβασε ένα link στο site της από το οποίο μπορούμε να προπαραγγείλουμε τώρα το iPhone 4S.

Χωρίς να γνωρίζουμε αν όντως 11 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει, πιστεύουμε ότι θα το δούμε σίγουρα μέσα στο Νοέμβριο.