Νέο iPhone 4 και iPod touch εμφανίζονται στο σύστημα της Apple

Καθώς φτάνει η ημερομηνία του event στο οποίο η Apple θα ανακοινώσει το/α καινούρια iPhone, το 9to5Mac μας ενημερώνει ότι δύο από τα προιόντα που θα δούμε στην παρουσίαση  εμφανίστηκαν ήδη στην εσωτερική αποθήκη της Apple.

Το πρώτο είναι το νέο iPod touch και συγκεκριμένα, τρία νέα iPod touch μοντέλα έχουν εμφανιστεί στο σύστημα αυτό με την κωδική ονομασία N81A. Το μαύρο iPod touch έχει την κωδική ονομασία N81, οπότε το A ίσως σημαίνει ότι μιλάμε για τρία λευκά μοντέλα.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι τα δύο iPhone SKUs που έχουν εμφανιστεί στο σύστημα, τα οποία φαίνεται να είναι σαν κάποια αλλαγμένα iPhone 4 και έχουν κωδική ονομασία N90. Αυτό μπορεί να είναι και το iPhone 4 με 8GB μνήμη που έχουμε δει σε φήμες στο παρελθόν.

Είναι πολύ πιθανό αυτά τα δύο μοντέλα SKU να είναι μαύρα και άσπρα αλλά αυτό δεν έχει επαληθευτεί ακόμα. Το iPhone επόμενης γενιάς που θα κυκλοφορήσει η Apple την επόμενη εβδομάδα δεν θα πρέπει να έχει κωδική ονομασία N90A αφού έχει σημαντικές αλλαγές στο hardware αλλά κάποια νέα κωδική ονομασία. Πρόσθετα να θυμίσουμε ότι το iPhone με κωδική ονομασία N94 έχει εμφανιστεί στο iOS SDK πολλές φορές στο παρελθόν.