Ο CEO της Orange προτείνει ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει 15 Οκτωβρίου

Όπως αναφέρει νωρίτερα το Mac4Ever, ο Stéphane Richard, CEO της γαλλικής εταιρίας Orange, ισχυρίζεται ότι το iPhone 5 θα παρουριαστεί στις 15 Οκτωβρίου.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν όντως έχει κάποιες βάσιμες πληροφορίες για την ημερομηνία που θα παρουσιαστεί ή αν απλά μιλάει με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά σαν ανώτερο στέλεχος ενός βασικού iPhone συνεργάτη της Apple θα μπορούσε εύκολα να έχει σωστές πληροφορίες.

15 Οκτωβρίου πέφτει Σάββατο, μια ασυνήθιστη μέρα για να κυκλοφορήσει η Apple κάποια συσκευή, αφού μέχρι στιγμής προτιμάει την Τρίτη ή την Παρασκευή για την κυκλοφορία των καινούριων μοντέλων iPhone. Στη συνέχεια κάποιοι αναφέρουν ότι η Apple μπορεί να προτιμήσει την Παρασκευή σαν ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας συσκευής ενώ άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει και μια εβδομάδα πριν, δηλαδή γύρω στις 7 του μηνός.

Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι 6 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση και αυτό γιατί νωρίτερα η είδηση από το BGR αναφέρει ότι οι carriers θα μπορούν να κάνουν δοκιμές μέχρι στις 5 Οκτωβρίου.

[ MacRumors ]