Κάντε το iPhone 4 να λάμπει!

Σε λίγο καιρό το iPhone 5 θα είναι κοντά μας. Όσοι από εσάς, τους κατόχους iPhone 4, δεν θα προβείτε στην αγορά του, αλλά παρόλα αυτά θα θέλατε να ξεχωρίζετε, μπορείτε με περίπου €120 να προμηθευτείτε το iPatch.

Παλαιότερα, όταν είχαν φορητό mac λιγότεροι άνθρωποι, αυτοί ξεχώριζαν με το φωτεινό μηλαράκι που άναβε στο πίσω μέρος της οθόνης, όταν η τελευταία ενεργοποιούνταν. Το iPatch φέρνει λίγη από αυτή τη μαγεία της …διαφορετικότητας και στο αγαπημένο κινητό σας τηλέφωνο, προσφέροντάς σας σε ένα πακέτο εργαλεία, εξαρτήματα και οδηγίες για να κάνετε το μηλαράκι να φωτίζεται, όποτε η οθόνη του βρίσκεται σε λειτουργία.

Το iPatch υπόσχεται πως η όλη διαδικασία δεν θα διαρκεί πάνω από μία ώρα για ένα μέσο χρήστη που κατέχει ολίγον τι από κατσαβίδια και μάλιστα το πίσω μέρος του iPhone θα παραμένει ως έχει, χωρίς μόντες που θα δείχνουν άσχημα στο μάτι. Η εταιρεία έχει τη βάση της στο Ηνωμένο Βασίλειο και μελετάει την πιθανότητα να της στέλνουν οι ιδιοκτήτες τα τηλέφωνά τους, οι τεχνικοί της να τα μετατρέπουν και μετά η ίδια να τους τα επιστρέφει, φυσικά με το αζημείωτο.

 

iPatch: ιστοσελίδα και twitter

One thought on “Κάντε το iPhone 4 να λάμπει!

Comments are closed.