Apple-αστυνομία έψαξε το σπίτι του για το χαμένο iPhone prototype

Σύμφωνα με αναφορά της SFWeekly, έξι άντρες παριστάνοντας τους αστυνομικούς έφτασαν σπίτι του τον Ιούλιο λέγοντας ότι ανίχνευσαν ένα iPhone prototype επόμενης γενιάς στην συγκεκριμένη τοποθεσία.

Όλα αυτά έρχονται μετά από μία αναφορά του Cnet που δημοσιεύτηκε χθες με λεπτομέρειες την ιστορία στην οποία ισχυρίζεται ότι αστυνομικοί και υπάλληλοι της Apple ήταν στην μπλεγμένοι. Φυσικά η αστυνομία του San Francisco αρνήθηκε αυτό το γεγονός.

Ο Καλντερόν, δήλωσε ότι περίπου στις 18:00 έξι άτομα – τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες – φορώντας κονκάρδες εμφανίστηκαν στην πόρτα του.

Του είπαν ότι είναι από το αστυνομικό τμήμα του Σαν Φρανσίσκο και του είπαν ότι είχαν εντοπίσει το χαμένο iPhone στο σπίτι του, με τη χρήση GPS.

Μετά από μια εκτεταμένη έρευνα δεν εμφανίστηκε τίποτα και οι (εισβολείς) προσφέρθηκαν να του δώσουν $ 300 για την ασφαλή επιστροφή της συσκευής και έναν αριθμό τηλεφώνου. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι άνδρες που συμμετείχαν σχετίζονται με την Apple με οποιονδήποτε τρόπο. [ 9to5Mac ]

Thanks kostasrodos29