Πιθανή θήκη iPhone 5 αποκαλύπτει λεπτότερο σχεδιασμό

Το 9to5Mac κατάφερε να πάρει στα χέρια του μια υποτιθέμενη θήκη για iPhone 5 από μία έμπιστη πηγή που μάλιστα, σύμφωνα με αυτή δεν πρόκειται για ψεύτικη.

Η πηγή είναι ακριβώς η ίδια που τους έδωσε όλες τις σωστές πληροφορίες για το iPad 2 και το site αυτό σημειώνει ότι αυτός ο σχεδιασμός θήκης αρχίζει να κυκλοφορεί σε όλους τους πωλητές παγκόσμια.

Φυσικά χωρίς την ανακοίνωση από την Apple δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όλα αυτά ισχύουν, αλλά η πηγή στο παρελθόν όσον αφορά το iPad 2 δεν έκανε λάθος.

Αυτή η θήκη μας δείχνει ότι το iPhone επόμενης γενιάς θα είναι πολύ πιο λεπτό και πιθανόν να έχει κυρτή πλάτη από αλουμίνιο όπως και το site Macotakara πρόβλεψε τον Μάρτιο. Όπως και στην φωτογραφία με την διαφήμιση από την Target βλέπουμε και εδώ ότι τα κουμπιά έχουν μεταφερθεί στην δεξιά πλευρά της συσκευής.

Για να είμαστε σίγουροι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την ανακοίνωση της Apple για την καινούρια γενιά iPhone, μέχρι τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι.

[ 9to5Mac ]