Λανθασμένες οι φήμες σχετικά με την Sony κάμερα στο iPhone;

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δημοσιεύσαμε κάποιες φήμες που αναφέρουν ότι η Apple θα επιλέξει την Sony για την κάμερα του iPhone 5. Όλα αυτά όμως δεν ήταν παρά μόνο δηλώσεις από τον CEO της Sony, Howard Stringer στην συνέντευξη που έδωσε στον Walt Mossberg.

Αυτή η αναφορά ήταν μια έκπληξη για όλους εμάς που γνωρίζουμε ότι η Apple χρησιμοποιεί εδώ και λίγα χρόνια αισθητήρες για την κάμερα μόνο από την OmniVision.

Οι δηλώσεις του Stringer λένε ότι εξαιτίας των γεγονότων που συνέβησαν στην Ιαπωνία δεν θα μπορέσει η Sony να παραδώσει στην Apple τους αισθητήρες κάμερας.

Σύμφωνα με το site AppleInsider, ο αναλυτής Yair Reiner με την Oppenheimer & Co ισχυρίζεται τώρα ότι όλη την ιστορία σχετικά με τους Sony αισθητήρες την δημιούργησαν bloggers που βρισκόταν στο event που έλαβε μέρος στην Νέα Υόρκη και το όλο θέμα δεν ήταν τίποτα άλλο από μία μεγάλη παρεξίγηση. Επίσης ισχυρίζεται ότι η Apple έχει ήδη αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την OmniVision για τους αισθητήρες κάμερας στο iPhone επόμενης γενιάς.

Το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, κάπου μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου.

[MacStories]