Καινούρια υπηρεσία MobileMe με Music Locker με κόστος $20 το χρόνο;

Σύμφωνα με μία αναφορά του site The Music Void η Apple ετοιμάζει το ανανεωμένο της MobileMe που όπως έχουμε ακούσει θα δούμε αυτό τον Απρίλιο. Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι ότι η Apple πιέζει βασικές δισκογραφικές εταιρίες για να έχουν τις άδειες έτοιμες μέχρι τότε για την φημισμένη υπηρεσία με το locker που έχει ακουστεί και στο παρελθόν.


Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η Apple έχει σφραγίσει την συμφωνία της με την Warner και προσπαθεί με αυτή της την συμφωνία να καταφέρει και άλλες εταιρίες για την έναρξη που θα γίνει τον Απρίλιο.

Στο παρελθόν ακούσαμε ότι το καινούριο MobileMe υπάρχει μια περίπτωση να είναι εντελώς δωρεάν, σύμφωνα όμως με την σημερινή αναφορά βλέπουμε ότι θα κοστίζει $20 το χρόνο. Επίσης γνωρίζουμε από προηγούμενη αναφορά της Bloomberg ότι η Apple δουλεύει για να δώσει στους χρήστες MobileMe την iTunes cloud streaming υπηρεσία που θα παρέχει backup από τα τραγούδια που έχουμε κατεβάσει.

Από την στιγμή που η Apple εξαγόρασε την Lala ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν να δείξουν ότι σύντομα θα δούμε υπηρεσία iTunes cloud streaming η οποία θα στηθεί λογικά στο Data Center στην Βόρεια Καρολίνα.

Μαζί με την παρουσίαση του iOS 5 που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με φήμες στις αρχές Απριλίου, ακούστηκε πως θα δούμε και το ανανεωμένο MobileMe.

[9to5Mac]

One thought on “Καινούρια υπηρεσία MobileMe με Music Locker με κόστος $20 το χρόνο;

Comments are closed.