Η Chronic DevTeam ετοιμάζει κάτι καλό

Λίγες μόνο μέρες πριν κυκλοφόρησε το iOS 4.3 και άμεσα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία για ένα εργαλείο που θα μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε jailbreak το iOS 4.3.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει κυκλοφορήσει, ούτε από την iPhone DevTeam, ούτε από την Chronic DevTeam αλλά ούτε από τον i0n1c. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναφέραμε ότι κάποιος εκτός DevTeam έχει καταφέρει να κάνει jailbreak το iPad 2, αλλά όπως λέει και ο ίδιος δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποιο εργαλείο για να δώσει αυτή την δυνατότητα και σε άλλους.

Περιμένουμε λοιπόν κάποιο PwnageTool, GreenPois0n ή το καινούριο εργαλείο του i0n1c για να κάνουμε jailbreak το iOS 4.3.

Σύμφωνα με τον p0sixninja στην ομάδα της Chronic Dev Team ετοιμάζονται για αλλαγές, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Στο παρελθόν η ομάδα με έχει κάνει τα πάντα για να δίνει σύντομα σε κυκλοφορία τα εργαλεία για jailbreak των καινούριων εκδόσεων. Το πρόβλημα όμως που απασχολεί τους χρήστες αυτές τις μέρες είναι το Unlock (ξεκλείδωμα) και όχι τόσο το Jailbreak. Μήπως η Chronic DevTeam βρήκε κάποια λύση σε αυτό το πολύ σημαντικό πρόβλημα;

Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι ο MuscleNerd δουλεύει πάνω σε αυτό το θέμα αλλά δεν έχουμε ακούσει κάτι από την Chronic μέχρι στιγμής σχετικά με το Unlock. Αν μάθουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.