Η Apple δεν θα συμπεριλάβει την τεχνολογία NFC στο iPhone 5

Σύμφωνα με την The Independent, η Apple ενημέρωσε τους iPhone φορείς στην Ευρώπη ότι το iPhone επόμενης δεν θα περιέχει την τεχνολογία Near Field Communication (NFC). H Apple δεν είναι πρόθυμη να συμπεριλάβει την τεχνολογία και να παρουσιάσει ένα καινούριο σύστημα πληρωμής “wave and play” εφόσον δεν υπάρχουν πολλά πρώτυπα σε ολόκληρη την βιομηχανία.

Ότι το iPhone 5 δεν θα έχει την NFC τεχνολογία, δεν σημαίνει ότι η Apple δεν δουλεύει στην δική της NFC υπηρεσία την οποία θα δούμε το 2012.

Η Apple δουλεύει με τον δικό της τρόπο για την NFC τεχνολογία, που θα συνδέσει της πληρωμές με το iTunes. Επίσης, ελπίζει να παρουσιάσει την τεχνολογία σε μια συσκευή που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

Πριν από αυτή την αναφορά υπήρχαν φήμες που έλεγαν ότι η Apple θα συμπεριλάβει την NFC τεχνολογία της στο iPad 2 και μία αναφορά που ήρθε από το Bloomberg σημειώνει ότι και το iPhone 5 θα έχει την δυνατότητα της NFC τεχνολογίας. Εφόσον η τεχνολογία δεν εμφανίστηκε με το καινούριο iPad 2, δεν θα εμφανιστεί ούτε στο iPhone 5. Το iLounge πρόσφατα ισχυρίστηκε επίσης ότι η Apple δουλεύει πάνω στην NFC τεχνολογία.

[9to5Mac]

 

One thought on “Η Apple δεν θα συμπεριλάβει την τεχνολογία NFC στο iPhone 5

Comments are closed.