Το Personal Hotspot επιτρέπει κλήσεις FaceTime μέσω 3G

Κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε για το iOS 4.3 και αναφέρει το blog Macerkopf.de ότι με την iOS 4.3 GM που κυκλοφόρησε χτες το βράδυ, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το Personal Hotspot και να δώσουμε την δυνατότητα σε ένα δεύτερο iPhone να συνδεθεί και να χρησιμοποιήσει το FaceTime μέσω 3G.

Το Personal Hotspot όπως γνωρίζουμε είναι μια δυνατότητα που αποκτά το iPhone 4 με την καινούρια έκδοση iOS 4.3. Εφόσον έχουμε μια σύνδεση 3G μπορούμε να συνδέσουμε με το Personal Hotspot μέχρι 5 συσκευές αφού χρησιμοποιήσουμε το WiFi δίκτυο που δημιουργήσαμε με αυτό. Το site Macerkopf λέει πως εκτός από όλα αυτά μπορούμε να κάνουμε κλήσεις FaceTime με το iPhone αν συνδεθούμε σε αυτό το δίκτυο και αυτό γίνετε μόνο με την Golden Master έκδοση του iOS 4.3 που κυκλοφόρησε χθες.

Κάτι που ίσως να αφαιρεθεί στην τελική έκδοση εφόσον η Apple δεν επιτρέπει τις κλήσεις FaceTime μέσω 3G. Στο Cydia έχουν κυκλοφορήσει μερικά tweaks τα οποία επιτρέπουν τις κλήσεις FaceTime μέσω 3G, όπως το FaceBreak ή το My3G και το 3G Unrestrictor. Σε περίπτωση όμως που έχετε δύο iPhone 4 μπορείτε να (χωρίς να έχετε κάνει jailbreak) να ενεργοποιήσετε το Personal Hotspot στο ένα και να κάνετε την κλήση FaceTime από το άλλο όπου κι αν βρίσκεστε.

 

One thought on “Το Personal Hotspot επιτρέπει κλήσεις FaceTime μέσω 3G

Comments are closed.