Οδήγος: Untethered Jailbreak σε iOS 4.2.1 για Apple TV 2G με GreenPois0n

Λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησε το GreenPois0n RC6 μια καινούρια έκδοση ενός εργαλείου για Mac και Windows που μας επιτρέπει να κάνουμε Jailbreak εκτός από το iPhone, το iPad, και το  iPod touch, το Apple TV 2G. Στη συνέχεια θα δούμε οδηγίες για το Jailbreak του Apple TV.

Απαιτήσεις

  • Apple TV με iOS 4.2.1, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ αν δεν το έχετε ήδη
  • GreenPois0n RC6 για Mac ή PC

Οδηγίες

1. Ανοίξτε το GreenPois0n και στο μήνυμα που θα εμφανιστεί πατήστε Yes. Συνδέστε το Apple TV στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB.

2. Πατήστε στο κουμπάκι Jailbreak. Στο παράθυρο θα πρέπει να δείτε μια σειρά από εντολές για να βάλετε την συσκευή σε DFU mode. Για να το κάνετε αυτό απλά πατήστε Menu και Play/Pause στο χειριστήριο ταυτόχρονα.

3. Όταν είστε σε DFU, το πρόγραμμα θα στείλει στο Apple TV τον απαραίτητο κώδικα για jailbreak και μετά αυτό θα πραγματοποιηθεί στη συσκευή σας. Η διαδικασία για iPhone συνήθως είναι μερικά δευτερόλεπτα, αλλά για το Apple TV μπορεί να πάρει μέχρι και 5 λεπτά.

4. Μόλις τελειώσει το jailbreak, μπορείτε να αποσυνδέσετε το Apple TV από τον υπολογιστή σας και να το συνδέσετε και πάλι στην τηλεόραση. Στα μενού του Apple TV θα εμφανιστεί το logo του GreenPois0n αντίθετα με το Apple logo και από το μενού μπορείτε να βρείτε την επιλογή “Inject Software”.

5. Από εκεί ανοίγει ένα μενού στο οποία μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση το Cydia Packaged.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε δύο video από τους φίλους μας στο iSpazio!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AUD_0osFpcw&feature=player_embedded [/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UL9FmYcb2Hw&feature=player_embedded [/youtube]

[ iSpazio ]