Screenshots με multitouch gestures και στο iPhone

Μετά από την iOS 4.3 beta που έδωσε την δυνατότητα για multitouch gestures στο iPad, υπάρχουν τώρα κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι τα gestures αυτά προορίζονται ακόμα και για το iPhone σύμφωνα με μια internal build έκδοση από την οποία το BGR ισχυρίζεται ότι έχει screenshots.

Προφανώς αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τα gestures θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικά εφόσον η οθόνη του iPhone είναι πολύ μικρότερη από αυτή που έχει το iPad και δεν είναι το ίδιο εύκολο να κάνουμε τα gestures με 4 ή 5 δάχτυλα όπως ακριβώς στο iPad. Σύμφωνα με όλα αυτά είναι πολύ πιθανό το κείμενο στο iPhone να προέρχεται από αυτό που ήδη υπάρχει στο iPad και απλά τα gestures για το iPhone δοκιμάζονται μόνο στο Cupertino.

Το Engadget σημειώνει ότι πληροφορίες από πηγές λένε ότι η Apple από τότε που χάθηκε το iPhone 4 έκανε πολλές αλλαγές για να γνωρίζει συνεχώς που βρίσκονται οι συσκευές και να εμφανίζουν μηνύματα στις οθόνες τους που να γράφουν “Εμπιστευτικό και Ιδιοκτησιακό, αν βρεθεί παρακαλώ επικοινωνήστε…” και ακολουθεί κάποιος αριθμός στο Cupertino. Η φωτογραφία του BGR μπορεί να μας κάνει να πιστέψουμε ότι όντως υπάρχει διαρροή πληροφοριών.

[ MacStories ]

One thought on “Screenshots με multitouch gestures και στο iPhone

Comments are closed.