Περισσότερα στοιχεία για Camera στο iPad 2 όπως και οι εφαρμογές FaceTime και PhotoBooth

Το MacRumors αφού έψαξε μέσα στο καινούριο iOS 4.3 beta 2 για το iPad βρήκε στοιχεία τα οποία και επαληθεύει ότι δεν θα υπάρχει μόνο camera για το iPad αλλά και η δυνατότητα της εφαρμογής Camera app, FaceTime και PhotoBooth.

Μία εικόνα (homeScreenOverlayFaceTime-ipad.png) χρησιμοποιείτε από το iPad στα Settings για την προεπισκόπιση του wallpaper που βρέθηκε από το Mac Rumors και περιέχει τρία καινούρια εικονίδια που δεν υπάρχουν στην εικόνα που παρέχεται στο iOS 4.2, αυτά τα εικονίδια είναι αυτά από το FaceTime, από την Camera και από την PhotoBooth.

Οι εφαρμογές FaceTime και PhotoBooth είναι σίγουρα χρήσιμες αν όντως η συσκευή έχει μπροστά κάμερα, ενώ η εφαρμογή Camera θα είναι περιττή αν δεν υπάρχει πίσω κάμερα στην συσκευή. Έτσι σύμφωνα με αυτή την αποκάλυψη του Mac Rumors μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι το iPad θα έχει μπροστά και πίσω κάμερα όπως έχουν γράψει και διάφορες άλλες φήμες εδώ και καιρό.

Το site Mac Rumors γράφει επίσης ότι βρέθηκαν και φίλτρα για την εφαρμογή PhotoBooth στα οποία περιλαμβάνονται εφέ όπως Thermal Camera, Mirro, X-Ray, Kaleidoscope, Light Tunnel, Squeeze, Twirl και Stretch.

[ MacRumors ]

One thought on “Περισσότερα στοιχεία για Camera στο iPad 2 όπως και οι εφαρμογές FaceTime και PhotoBooth

Comments are closed.