Apple Event για την ανακοίνωση του iPad 2 στις 9 Φεβρουαρίου;

Χτες το βράδυ κυκλοφόρησε η δεύτερη beta έκδοση του iOS 4.3. Σε αυτή την έκδοση μπορούμε να δούμε μερικές screenshots από τις καινούριες δυνατότητες του θα παρουσιαστούν με το iPad 2, όπως το PhotoBooth, το FaceTime ή ακόμα και την κάμερα. Κοιτώντας στο screenshot της homescreen μπορούμε να δούμε μια πολύ ενδιαφέρον λεπτομέρεια.

Στο screenshot αριστερά απεικονίζεται το iPad με την ήδη υπάρχουσα homescreen και στα δεξιά εμφανίζεται το iPad με την homescreen όπως εμφανίζεται μέσα στα Settings και μετά στο Brightness & Wallpaper της έκδοσης iOS 4.3 beta. Στην ήδη υπάρχουσα υπάρχει το εικονίδιο του ημερολογίου με την ημερομηνία 27 Ιανουαρίου που είναι και η μέρα ανακοίνωσης του iPad. Στην καινούρια homescreen (που κρύβεται) βλέπουμε τον αριθμό 9 που αναφέρεται λογικά στις 9 Φεβρουαρίου εφόσον η 9 Ιανουαρίου έχει ήδη περάσει. Με το νέο αυτό εικονίδιο μπορούμε να πούμε ότι το iPad 2 θα ανακοινωθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 2011.

Επίσης σύμφωνα με το ημερολόγιο στις 9 Φεβρουαρίου είναι Τετάρτη, μια μέρα που η Apple συνηθίζει να κάνει event. Σύμφωνα με άλλες φήμες έχουμε δει ότι το iPad 2 θα βγει στην αγορά στις 9 Απριλίου, 60 μέρες μετά την ημερομηνία ανακοίνωσης του.

[ MacStories ]