Μαζί με το iOS 4.3 έρχεται και Landscape Homescreen;

Σύμφωνα με το blog Razorianfly στο video που δημοσίευσε το Engadget κάποια στιγμή φαίνεται ότι η multitasking μπάρα εμφανίζεται κάθετα στην μία πλευρά της οθόνης αντί οριζόντια. Αυτό μας θυμίζει το tweak στο Cydia SBRotator που αν έχετε κάνει jailbreak την συσκευή μας επιτρέπει όλο το SpringBoard να περιστρέφεται όταν γυρνάμε το iPhone ακριβώς όπως στο iPad.

Στο video του Engadget όμως εμφωνίζεται ακόμα μια δυνατότητα που μέχρι και στην iOS 4.3 beta 1 είχε μόνο το iPad. Φυσικά μιλάμε για την δυνατότητα του διακόπτη που έχει το iPhone στο πλάι εκτός από την αθόρυβη λειτουργία να μπορεί να κλειδώσει και την περιστροφή της οθόνης, κάτι που μας δείχνει ότι η Apple σιγά σιγά φέρνει τις δυνατότητες του iPad και στο iPhone.

Η πραγματοποίηση μιας τέτοιας αλλαγής στο iOS μπορεί να εμφανιστεί πολύ αργότερα όμως, αφού θα πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές πάνω στο σύστημα ώστε και οι εφαρμογές να υποστηρίζουν το landscape εκτός από το SpringBoard.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με το Landscape Homescreen και σίγουρα είναι κάτι που πολλοί χρήστες επιθυμούν.