Πέντε πιθανά χαρακτηριστικά για την επόμενη γενιά iPad!

Με το νέο έτος να έρχεται όλο και με πιο γρήγορους ρυθμούς έτσι ακριβώς έρχονται και οι φήμες για το τι ακριβώς θα δούμε στο iPad 2. Μια κινέζικη εφημερίδα αναφέρει ότι πηγές του κλάδου έχουν αποκαλύψει πέντε hardware χαρακτηριστικά που θα έχει το iPad επόμενης γενιάς.

Το iPad 2 ή όποιο και αν είναι το όνομα του πιθανόν να έχει τα πέντε χαρακτηριστικά που θα δούμε στην συνέχεια.

  • FaceTime, πολύ πιθανόν η Apple να μεταφέρει αυτό το χαρακτηριστικό από το iPhone και το iPod touch 4ης γενιάς και στο καινούριο iPad με την κάμερα της OmniVision όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν.
  • Καινούρια τεχνολογία οθόνης, θα δούμε μια καινούρια οθόνη 9.7 ιντσών της Gorilla Glass αλλά πολύ πιθανόν να δούμε και την καινούρια απίστευτη Retina display της Apple.
  • 3-axis gyroscope, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα το έκανε να μοιάζει με τα τελευταία γενιάς iPhone και iPod touch είναι το γυροσκόπιο.
  • Πιο φορητό, η Apple θα μπορούσε να προσθέσει καινούρια υλικά στο καινούριο iPad κάνοντας το πιο λεπτό και πιο ελαφρύ.
  • Δεύτερη θέση για dock connector, για να τοποθετούμε το iPad μας στην βάση του σε landspace θα μπορούμε να έχει άλλο ένα dock connector.

Μερικά πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικά τα οποία αν παρουσιαστούν θα βελτιώσουν κατά πολύ την συσκευή. Φυσικά, δεν θα θέλαμε κάτι από τα παραπάνω να μην είναι αλήθεια αλλά μέχρι στιγμής είναι μόνο φήμες και δεν έχει επαληθευτεί τίποτα.

[Computerworld]