Mighty Eagle, έρχεται τον Δεκέμβριο το καινούριο πτηνό για τα Angry Birds

Πριν λίγο είδαμε ότι η Rovio ετοιμάζει ένα event που ονομάζει Angry Birds Day και θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο. Για τον ίδιο ακριβώς μήνα η Rovio Mobile ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν μια καινούρια αναβάθμιση για το Angry Birds, το οποίο θα περιέχει το Mighty Eagle.

Για να γιορτάσει τον ένα χρόνο στο App Store η Rovio Mobile αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σημαντική αναβάθμιση για το παιχνίδι Angry Birds, το οποίο έχει πουλήσει εκατομμύρια κόπιες και για πολλούς μήνες ήταν πρώτο στο Top 10 καλύτερων εφαρμογών.

Μέσα στα καινούρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα δούμε και το καινούριο πτηνό, το Mighty Eagle το οποίο θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ενάντια στους χοίρους. Εκτός από το Mighty Eagle το οποίο θα μπορούμε να αγοράσουμε μέσα από την εφαρμογή (In-App Purchase) θα δούμε 15 καινούριες πίστες, καινούρια game modes, καινούρια βραβεία και χρυσά αυγά.

Το Mighty Eagle θα κοστίζει € 0.79 και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περάσουμε πίστες τις οποίες δεν μπορούμε, αλλά θα υπάρχει και κάποιο όριο στην χρήση του το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Μην ξεχάσετε να δείτε το video trailer για το Mighty Eagle

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-eyig_V-_5o[/youtube]

Φυσικά μόλις κυκλοφορήσει η αναβάθμιση ή έχουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως με ένα καινούριο άρθρο.

[via iSpazio]

One thought on “Mighty Eagle, έρχεται τον Δεκέμβριο το καινούριο πτηνό για τα Angry Birds

Comments are closed.