Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το iOS 4.3 στις 13 Δεκεμβρίου;

Ακόμα βρισκόμαστε στα δίχτυα του καινούριο iOS 4.2.1 update αλλά φαίνεται ότι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει μια καινούρια έκδοση του firmware! Πολλοί αναφέρουν πως σε αυτό που θα είναι το iOS 4.3 θα περιέχονται τα App Subscriptions που θα επιτρέψουν στους χρήστες να κάνουν εγγραφή στην “The Daily” την καινούρια αποκλειστική εφημερίδα για το iPad, η οποία δημιουργήθηκε από την News Corp σε συνεργασία με την Apple, και θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου.

Ακόμα υπάρχει μια αναφορά από το site Macstories που ήρθε από μια αξιόπιστη πηγή στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

Η Apple σχεδίαζε την κυκλοφορία του iOS 4.2 στις αρχές Νοέμβρη αλλά δυστυχώς εξαιτίας του bug που βρέθηκε στο WiFi του iPad πήρε περισσότερες μέρες και η επίσημη κυκλοφορία του iOS 4.2 άργησε. Ωστόσο νωρίτερα τον Νοέμβριο πήρε την απόφαση για την επόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS για τα μέσα Δεκέμβρη.

Μέχρι στιγμής η πιο προσιτή ημερομηνία ακούγεται ότι είναι 13 Δεκεμβρίου, που τυχαίνει να είναι Δευτέρα. Και θα πρέπει να δούμε αλλαγές και πολλές διορθώσεις bugs όπως και το AirPlay βελτιωμένο.

Επίσης η ίδια πηγή αναφέρει ότι το firmware update θα είναι αναγκαίο για την καινούρια αποκλειστική εφημερίδα για το iPad, όπως και για άλλες που μπορεί να κυκλοφορήσουν αργότερα.

[via iSpazio & CoveringWeb]