Prince of Persia Warrior Within, για μικρό χρονικό διάστημα μόνο 0.79€

Το θρυλικό παιχνίδι Prince of Persia Warrior Within είναι διαθέσιμο και για το iPhone μας! Αφού άλλαξε την μοίρα του, ο πρίγκηπας αυτή την φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Dahaka, τον φρουρό του χρόνου, που ο μόνος του σκοπός είναι να βγάλει από την μέση τον πρίγκηπα για να για να ξαναφέρει σε ισορροπία τον κόσμο.

iPhone Screenshot 3iPhone Screenshot 4

[app 360182980]

Το Prince of Persia Warrior Within χωρίζεται σε 12 επίπεδα, στα οποία βοηθάμε τον πρίγκηπα να φτάσει από το πλοίο στα μυστηριώδη παλάτια. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι φανταστικά, ειδικά εφέ και πάρα πολύ λεπτομέρεια είναι συνδιασμένα σε μεγάλο βαθμό που κάνουν το παιχνίδι πιο ρευστό και γρήγορο. Επίσης στο παιχνίδι ο πρίγκηπας μαθαίνει πάρα πολλές ειδικές κινήσεις που τον βοηθάνε να κάνει αδύνατα άλματα, στροφές και άλλα ακροβατικά που του επιτρέπουν να αιφνιδιάσει τους εχθρούς και να κάνει θανατηφόρες επιθέσεις.

Για να φτάσετε στο τέλος του παιχνιδιού όμως δεν αρκεί μόνο η τέχνη με το σπαθί: θα πρέπει σύμφωνα με την παράδοση του Prince of Persia να λύσετε διάφορους γρίφους, να αποφύγετε παγίδες και να υπολογίσετε τις κινήσεις σας σε κάθε άλμα για να μην δείτε τον αγαπημένο μας Prince να σπάει το κεφαλάκι του.

Παρόλα αυτά είναι ένα καταπληκτικό δύσκολο παιχνίδι, με απίθανα γραφικά και όλα αυτά σε 554MB! Ανάμεσα σε πολλούς τίτλους που κυκλοφορούν στο App Store είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους!

Χαρακτηριστικά

Ίδια έκδοση με αυτή της κονσόλας

  • Τα γραφικά είναι φτιαγμένα έτσι για να ταιριάζουν απόλυτα σε όλες τις δυνατότητες του iPhone.
  • Μια εκρικτική ανάμειξη από έντονες μάχες με animated χαρακτήρες
  • Οι φωνές του αυθεντικού παιχνιδιού της κονσόλας θα δώσουν μια συναρπαστική εμπειρία σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο.

Ένα μακρύ ταξίδι για τον θρίαμβο του καλού

  • 12 επίπεδα σε όμορφο περιβάλλον που έχουν εισβάλει ντουζίνες από εχθρούς
  • Πολλά αινίγματα και απειλιτικές παγίδες που μπορούν να σας ξεγελάσουν

Σκοτεινή και τρομακτική ατμόσφαιρα

  • Ενώ σας καταδιώκει η Αυτοκράτειρα του χρόνου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το πεπρωμένο σας, πολεμήστε τις αμέτρητες λεγεώνες των εχθρών και αντιμετωπίστε τους αρχαίους φόβους της ανθρωπότητας για να επιβιώσετε. Ξεκινήστε από ένα πειρατικό πλοίο και επισκεφτείτε τα καταραμένα παλάτια και  γίνετε ο θριαμβευτής πέρα από το κακό.
  • Εξερευνήστε το μυστηριώδες νησί με τα απίστευτα του μέρη τα οποία σας βυθίζουν σε μια συναρπαστική εμπειρία gaming.

Εδώ μπορείτε να δείτε και το trailer του παιχνιδιού:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CroOlJ3XJf8&feature=player_embedded[/youtube]

Απαιτήσεις

Το Prince of Persia Warrior Within είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch και το iPad. Επίσης απαιτέι iOS 3.0 ή νεότερο.