Μερικές εφαρμογές για την αντικατάσταση του iPhone Alarm Clock

Όπως αναφέρθηκε από την αρχή αυτής της εβδομάδας που άλλαξε η ώρα υπάρχει ένα bug στο iPhone στην έκδοση iOS 4.1 και έχει σχέση με το ξυπνητήρι. Το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί άμεσα αν διαγράψετε και ξανά δημιουργήσετε το τρέχον σας ξυπνητήρι από την εφαρμογή του ρολογιού (Clock.app)

Το iSpazio και το ComputerWorld προτείνουν τις παρακάτω εφαρμογές που ίσως να μπορούνε να αντικαταστήσουν την τρέχον εφαρμογή του ρολογιού που έχουμε.

[app 320327699]

Alarm Clock Nightstand μια εφαρμογή για απλά γραφικά που σας δίνει την δυνατότητα επιλογής της ωράς του ξυπνητηριού και εμφανίζει την ώρα.

Istantanea iPhone 1Istantanea iPhone 2

[app 320606217]

Sleep Cycle Alarm Clock παρακολουθείστε τον ύπνο σας με αυτή την εφαρμογή και ξυπνήστε απλά και ήρεμα!

Istantanea iPhone 1Istantanea iPhone 2


[app 320108713]

Alarm Clock Radio σας ξυπνάει με τον γνωστό ήχο ξυπνητηριού αλλά έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από 500 διαφορετικά είδη μουσικής ή ακόμα και μουσική από τις playlists σας.

Istantanea iPhone 1Istantanea iPhone 2


[app 347843970]

Nightstand Center μια εφαρμογή για ρολόι και ξυπνητήρι με καλά γραφικά που σας δίνει και επιπλέον δυνατότητες όπως τον καιρό, φακό και άλλα. Μπορείτε να βρείτε την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής επίσης στο App Store [iTunes link]

Istantanea iPhone 1Istantanea iPhone 2


[app 364657045]

Night Stand HD μια από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο App Store για ξυπνητήρι. Η εφαρμογή περιέχει πολλά themes και κυκλοφορεί και σε lite έκδοση [iTunes link]

Istantanea iPhone 1Istantanea iPhone 2


[app 362135483]

Alarm! Μια απλή εφαρμογή για ξυπνητήρι με πολύ ωραία γραφικά. Η εφαρμογή Alarm! είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Istantanea iPhone 2Istantanea iPhone 3


[app 385451596]

Το Connect Alarm Clock είναι μια καλή λύση για ξυπνητήρι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την ώρα, να ενημερώσετε την κατάσταση σας στο Facebook και στο Twitter και να δείτε τις τρέχουσες δουλειές σας από το Ημερολόγιο.

Istantanea iPhone 1Istantanea iPhone 2


[app 327767743]

Το Awaken που υπάρχει και για το Mac OS X είναι μια καταπληκτική εφαρμογή για ξυπνητήρι που έχει την δυνατότητα να φτιάξει λίστες τραγουδιών χρησιμοποιώντας αυτά που υπάρχουν ήδη στο iPod σας.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2