Jailbreak for iOS 4.2 beta 3 coming this Sunday

Το jailbreak  για το iOS 4.2 beta 3 έρχεται αυτή την Κυριακή

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την ώρα που κυκλοφόρησε το GreenPois0n και το Limera1n και ένα μέλος της  Dev Team,  ο MuscleNerd έκανε ένα tweet που ενημερώνει ότι την Κυριακή θα βγούνε οι καινούριες εκδόσεις των εργαλείων για jailbreak  GreenPois0n και Limera1n και θα μπορείτε με αυτά να κάνατε jailbreak ακόμα και το iOS 4.2.

Μιλάμε για την beta iOS 4.2 προφανώς… που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Νοέμβριο για να δούμε το τελικό update του iOS, και η Dev Team θα πρέπει να δεί τι exploits θα χρησιμοποιηθούν για τα Apple patches την τελευταία στιγμή (όπως κάνουν πάντα άλλωστε) πριν μας δώσουν πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορία του jailbreak για το iOS 4.2.

Αυτό το update για τα jailbreak εργαλεία θα είναι και επίσημα συμβατό και με το AppleTV 2, αλλά όπως και πριν μην περιμένετε να κάνετε πάρα πολλά με αυτό, δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή third-party εφαρμογές ή ακόμα και launcher για τις εφαρμογές για το Apple TV 2.

Via | iSpazio

One thought on “Jailbreak for iOS 4.2 beta 3 coming this Sunday

  • October 14, 2010 at 13:37
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Jailbreak for iOS 4.2 beta 3 coming this Sunday: Το jailbreak  για το iOS 4.2 beta 3 έρχεται αυτή την Κυριακή
    Δεν … http://bit.ly/bcveyB</span></span&gt;

Comments are closed.