iPad, Fastest Selling Device in History

Μετά την τρομερή επιρροή του iPad στην παγκόσμια αγορά των netbooks, το Apple tablet ξεπέρασε ακόμα ένα ρεκόρ. Φαίνεται ότι είναι η συσκευή που πωλείται πιο γρήγορα στην ιστορία και δεν είναι τηλέφωνο!

Φαίνεται απίθανο μα είναι αληθινό. Σύμφωνα με έρευνες από την Bernstein Research, το iPad πέρασε το DVD Player που είχε φτάσει σε πωλήσεις τα 350,000 κομμάτια την πρώτη χρονιά.

Φυσικά, βρισκόμαστε σε διαφορετικές εποχές τώρα, αλλά να πουληθούν 1 εκατομύριο συσκευές είναι ένα πολύ σημαντικό νούμερο για μια συσκευή που μετά την παρουσίαση της, πρόσφερε μόνο δυσαρέσκεια στο κοινό της και το μόνο που ακουγόταν ήταν “Είναι απλά ένα μεγάλο iPod”.

Θα δούμε αν το Apple tablet μπορεί να κρατήσει το ρεκόρ του ακόμα και όταν γίνει πιό δύνατό με τις αναβαθμίσεις που θα προσφέρει η Apple για μπορέσει να ανταγωνιστεί το Android tablet, το Playbook και άλλους διάφορους ανταγωνιστές που θα εμφανιστούν στην αγορά με τον καιρό.

Ένα μόνο είναι σίγουρο, αν και δεν έχει έρθει επίσημα ακόμα στην Ελλάδα, αυτό το “μεγάλο iPod” αρέσει πολύ.

Via | 9to5Mac

4 thoughts on “iPad, Fastest Selling Device in History

  • October 7, 2010 at 10:04
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">iPad, Fastest Selling Device in History: Μετά την τρομερή επιρροή του iPad στην παγκόσμια αγορά των netobooks, το … http://bit.ly/bsmcfg</span></span&gt;

  • October 7, 2010 at 14:11
    Permalink

    Netobooks ;P mallon ennoeis notebooks? wraio post pantws :D!

    • October 7, 2010 at 14:22
      Permalink

      Netbooks ήθελα να γράψω… 😀

    • October 7, 2010 at 14:37
      Permalink

      Fixed, thanks again!

Comments are closed.