Giveaway: Κερδίστε το Batman Arkham City Lockdown (Updated)

Το Batman Arkham City Lockdown που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο AppStore είναι ακόμα ένα φανταστικό παιχνίδι που δημιουργήθηκε με την Unreal Engine της Epic Games.

Ένα από τα παιχνίδια που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε στο AppStore αυτά τα Χριστούγεννα είναι το Batman Arkham City Lockdown, εμπνευσμένο από το Batman Arkham City που κυκλοφόρησε πρόσφατα για PC και διάφορες παιχνιδομηχανές. [Διαβάστε το Review μας εδώ]

[appscreens 459850726]
[app 459850726]

Giveaway

Το Greek iPhone δωρίζει 3 αντίγραφα του Batman Arkham City Lockdown. Για να πάρετε μέρος στο giveaway θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

1. Πρέπει να κάνετε follow το Greek iPhone στο Twitter:

2. Like στο Facebook:

3. Tweet το παρακάτω για να πάρετε μέρος:

[tweetbox width=”600″ height=”50″ label=”Retweet!” content=”RT @Greek_iPhone για να κερδίσετε το Batman Arkham City Lockdown • %u”]

Το Giveaway ισχύει μέχρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ μετά την κλήρωση. Μην ξεχάσετε να έρθετε πάλι σε αυτό το post μετά την Κυριακή.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε δύο video με οδηγίες για το πως μπορείτε να κάνετε redeem την εφαρμογή από το Mac/PC ή την iOS συσκευή σας.

Οι Νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι: @kosstab @eteokles @itsjerroit και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το video της κλήρωσης.

Video κλήρωσης

httpv://www.youtube.com/watch?v=pyBDd0vTREs

Οδηγίες Reedem

Οδηγίες για Redeem Code από το iPhone, iPod touch ή το iPad

httpv://www.youtube.com/watch?v=Fwq1JAm9uno

Οδηγίες για Redeem Code από το Mac ή το PC

httpv://www.youtube.com/watch?v=PeUPKpU3OA4

Καλή Επιτυχία!

One thought on “Giveaway: Κερδίστε το Batman Arkham City Lockdown (Updated)

Comments are closed.