Η Apple άνοιξε το iTunes Movies για την Ελλάδα

Από την Κυριακή μέχρι και σήμερα η Apple πρόσθετε όλο και περισσότερες ταινίες στο Ελληνικό iTunes Store και τώρα μπορούμε να δούμε και την επιλογή Films μαζί με τις άλλες επιλογές Music, App Store, Books, Podcasts, iTunes U και Ping. Το μόνο που λείπει τώρα είναι τα TV Shows και θα έχει και το Ελληνικό iTunes Store ότι άλλες χώρες έχουν χρόνια τώρα.

Οι παλιές ταινίες κοστίζουν από 9,99€ έως 13,99€ ενώ οι HD ταινίες κοστίζουν 16,99€. Σε περίπτωση που κατεβάσετε/αγοράσετε την HD ταινία θα παρατηρήσετε ότι έχετε δύο αρχεία το ένα είναι το Standard Definition και το άλλο το High Definition (HD).

Οι ενοικιάσεις αρχίζουν από 2,99€ για τις παλιές ταινίες και φτάνουν τα 3,99€ χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν θα υπάρξει δυνατότητα ενοικίασης HD ταινίας. Επίσης μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με τους Ελληνικούς υπότιτλους μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας για να περάσετε στις ταινίες που ενοικιάζεται ή αγοράζετε.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τις αγορές και τις ενοικιάσεις μπορείτε να βρείτε στα link στη συνέχεια.

Μαζί με κάποιες από τις ταινίες μπορεί να υπάρχει και η έκπληξη των iTunes Extras. Τα iTunes Extras στις ταινίες περιέχουν πρόσθετο υλικό όπως, κινηματογραφικά trailers, bonus υλικό από τα γυρίσματα της ταινίας, link για το soundtrack της ταινίας και άλλα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις ταινίες στο iTunes Store εδώ.

One thought on “Η Apple άνοιξε το iTunes Movies για την Ελλάδα

Comments are closed.