Tsolias Vs Zombies 3D κυκλοφόρησε στο AppStore

Mzl pqsmcdeo

Ένα καινούριο παιχνίδι από τον Έλληνα developer, Σάκη Ρόγκα έκανε πριν λίγο την εμφάνιση του στο AppStore. Το παιχνίδι θυμίζει αρκετά το στυλ του minigore που έχουμε αναφέρει και παλαιότερα στο Greek iPhone και μπορείτε να δείτε το trailer στην συνέχεια.

[appscreens 467351605]

[app 467351605]

Περιγραφή

Σε ένα αγρόκτημα κάπου στην Ελλάδα ζει ένας τσολιάς με τα πρόβατά του. Ο κυρ. Γιώργος. Κοντά στην περιοχή υπάρχει ένα πολύ επικίνδυνο πυρηνικό εργοστάσιο. Μια μέρα, μια τυχαία έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο ήταν η αιτία για μια πολύ μεγάλη καταστροφή. Τοξικά αέρια από το εργοστάσιο μόλυναν τον αέρα και το νερό στην περιοχή και ολόκληρη η πόλη είχε μολυνθεί. Ο ιός έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζόμπι! Μια μέρα, ο κυρ. Γιώργος ήταν πολύ κουρασμένος και αποκοιμήθηκε. Αλλά τα πρόβατά του ήταν έξω στο λιβάδι. Τα ζόμπι έρχονται και φαίνονται πεινασμένα. Έχουν δει τα πρόβατα … Αλλά πλέον είναι πολύ αργά. Ο κ. Γιώργος ξύπνησε από τους θορύβους και είδε την καταστροφή. Τώρα είναι στο χέρι του να πάρει εκδίκηση για την απώλεια των προβάτων του!

Βοηθήστε τον κυρ. Γιώργο να πάρει εκδίκηση για τον χαμό των προβάτων του. Μην αφήσετε τα zombie να σταθούν εμπόδιο. Χρησιμοποιήστε παντοδύναμα όπλα για να επιβιώσετε από τα αμέτρητα zombies. Μην στέκεστε ποτέ στο ίδιο μέρος. Κοιτάξτε γύρω σας για όπλα, νομίσματα και άλλα ειδικά αντικείμενα. Συλλέξτε νομίσματα και ξεκλειδώστε νέα όπλα και δυνάμεις από το AppStore. Σκοτώστε εκατοντάδες zombies για να πάτε σε καινούριες περιοχές.

Χειριστήρια dual stick, απίστευτα γραφικά και πολύ χιούμορ το κάνουν ένα από τα καλύτερα zombie shooter παιχνίδια στο AppStore.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στην συνέχεια:

– Hilarious Voice Acting with the most iconic Greek Character
– Beautifull 3D Graphics
– Full Retina Support
– Fabulous Visual Effects
– Unlock New Content in the Store including Weapons, Powers and Coins
– 4 Immersive Maps
– 5 Disgusting Types Of Zombies
– 5 Powerful & Unique Weapons
– 3 Special Powers

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mGH16063zuQ[/youtube]