Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το event για το iPhone 5 στις 4 Οκτωβρίου

Ο Jim Dalrymple από το The Loop αναφέρει ότι η Apple έστειλε πριν λίγο τις προσκλήσεις για το media event. Το event έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί στα κεντρικά της Apple στο Cupertino.

Η πρόσκληση της Apple έχει πάνω 4 εικονίδια του γνωστού iOS: Ημερολόγιο, Ρολόι, Χάρτες και Τηλέφωνο. Ίσως να θέλει μέσα από αυτό να περάσει κάποιο μήνυμα ή οδηγίες: Πότε, Τι ώρα, Που, Γιατί;. Αλλά ίσως να θέλει μέσα από αυτά τα εικονίδια να δείξει και την καινούρια δυνατότητα του Assistant, που απ’ ότι έχουμε καταλάβει θα είναι διαθέσιμο μόνο στο iPhone 5.

Σε αυτό το event η Apple πρόκειται να αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο iPhone επόμενης γενιάς! Το πως ακριβώς θα είναι το καινούριο iPhone, δεν το γνωρίζουμε και όπως έχουμε δει τον τελευταίο μήνα υπάρχουν διάφορες φήμες για δύο συσκευές, όπως και πάρα πολλά parts που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Το iPhone 4S ή το iPhone 5 θα έχει επεξεργαστή A5, 1GB RAM και κάμερα 8 mpx. Τι γνωρίζουμε για το νέο iPhone μπορείτε να το δείτε εδώ.

Όπως αναφέρει και το MacStories, τον Ιούνιο η Apple ανακοίνωσε το iOS 5 και με την ενσωμάτωση του iCloud των οποίων η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για το Φθινόπωρο.  Μαζί με όλα αυτά αναμένεται και η νέα έκδοση του OS X 10.7.2  που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε beta έκδοση όπως φυσικά και το iOS 5. Ίσως όμως η Apple έχει να δείξει πολύ περισσότερα σε αυτό το event. Χθες αναφέραμε ότι το Facebook θα ανακοινώσει την εφαρμογή του για iPad.

Σαν media event θα πρέπει να δούμε και πράγματα τα οποία αφορούν τα αγαπημένα μας iPod και το iTunes, του οποίου η δυνατότητα iTunes Match προκαλεί προβλήματα στον ήχο των τραγουδιών μερικές φορές.

Μείνετε συντονισμένοι! @Greek_iPhone

18 thoughts on “Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το event για το iPhone 5 στις 4 Οκτωβρίου

Comments are closed.