Τελικά θα κυκλοφορήσει μόνο το iPhone 4S;

Την προηγούμενη εβδομάδα ακούστηκαν διάφορα για συσκευές iPhone 4S, οι οποίες στην εμφάνιση τους είναι ακριβώς ίδιες με το iPhone 4 που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά. Η μόνη διαφορά στο καινούριο μοντέλο θα είναι η κάμερα 8 megapixel και ο επεξεργαστής Apple A5.

Τα υπόλοιπα θα είναι ακριβώς τα ίδια. Αν το σκεφτούμε καλά, έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι υπάλληλοι της Apple ήδη κυκλοφορούν με iPhone 4S και κανείς μας δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό.

Επίσης η ιστορία με το χαμένο iPhone σε bar φέτος μπορεί να έμοιαζε με το iPhone 4. Όπως αναφέρει και το site 9to5Mac, το iPhone 4S θα έχει 1GB RAM, έχοντας έτσι διπλάσια μνήμη RAM από αυτή του iPad 2.

Όσον αφορά το iPhone 5, όπως είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα πρόκειται να υπάρξουν διάφορες καθυστερήσεις στην παραγωγή οι οποίες θα κάνουν την κυκλοφορία του iPhone 5 να πραγματοποιηθεί αργότερα ίσως στις αρχές του 2012. Με αυτή την καθυστέρηση σίγουρα μιλάμε για έναν εντελώς καινούριο σχεδιασμό που θα φέρνει στο design “teardrop” που ακούμε αρκετούς μήνες μέχρι τώρα.

Πριν λίγο το BGR δημοσίευσε φήμες στις οποίες μπορούμε να δούμε ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μόνο το iPhone 4S για φέτος το οποίο εξωτερικά θα μοιάζει στο iPhone 4. Ο αναλυτής Brian Blair της Wedge Partners λέει ότι η Apple θα διεξάγει ένα special event μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 5 Οκτωβρίου για να αποκαλύψει τις νέες συσκευές. Μόνο μία από αυτές τις συσκευές ωστόσο θα είναι iPhone. Ο Blair συμπληρώνει ότι πρόκειται για ένα στοιχειώδες update σε αντίθεση με το πλήρως ανασχεδιασμένο iPhone 5 που φημολογείται σε πολλές περιπτώσεις.

Τι θα γίνει όμως με όλες αυτές τις θήκες που υποτίθεται ότι είναι για το iPhone 5 και τι ακριβώς ετοιμάζει η τεχνική ομάδα της Apple τόσους μήνες;

Σύμφωνα με τον Blair το χαμηλού κόστους iPhone δεν θα είναι κάτι άλλο παρά το iPod touch 3G που πρόσφατα διέρρευσε από κάποιον γραφίστα της Apple, το οποίο θα είναι σαν το iPad και θα έχει την δυνατότητα να κάνει VoIP κλήσεις.

[ 9to5Mac ]

3 thoughts on “Τελικά θα κυκλοφορήσει μόνο το iPhone 4S;

Comments are closed.