Al Gore: Δύο νέα iPhone έρχονται τον επόμενο μήνα

Ο Al Gore, πρώην αντιπρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple επαληθεύει σήμερα ότι το νέο iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα ο Al Gore δηλώσε σήμερα στο Discovery Invest Leadership Summit  ότι δύο καινούρια iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα.

Νωρίτερα σήμερα είδαμε ότι η Apple πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει το νέο iPhone στο event στις 4 Οκτωβρίου και ο Al Gore είπε ότι “τα νέα iPhones θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα”. Μετά από αυτό δεν περιμένουμε κάτι περισσότερο εκτός από την πρόσκληση της Apple προς τους developers και τον τύπο, οι οποίες μάλλον θα αποσταλούν την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά γνωρίζουμε ότι η Apple έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι το iOS 5 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο μαζί με το νέο iPhone. Είναι όμως η πρώτη φορά που κάποιο μέλος της Apple, ακόμα και αν είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου, επαληθεύει με δηλώσεις σχετικά με την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς iPhone.

Υπάρχει όμως πάντα και η πιθανότητα, ο Gore να έκανε λάθος ή και να έκανε δηλώσεις με βάση όλες τις φήμες που ακούγονται μέχρι στιγμής, αλλά λίγο δύσκολο να κάνει τέτοια λανθασμένη δήλωση δημόσια.

Αν ο Gore λέει ότι τον επόμενο μήνα θα έχουμε το νέο iPhone τον πιστέυετε; Μην ξεχνάμε ότι ο Gore είναι πολιτικός και σε αυτούς αρέσει να λένε πράγματα, άσχετα αν αυτά ισχύουν ή όχι.

[ The Next Web ]