iPhone 5 με νέο σχεδιασμό, 8mp camera και A5 επεξεργαστή σε λίγες εβδομάδες

Στην αναφορά που έγινε σήμερα, η οποία άφορα το σχεδιασμό του iPhone 5 βάση της παρουσίασης των νέων θηκών από την Case-Mate το άρθρο του Nick Bilton από την New York Times αναφέρει ότι το νέο iPhone  θα είναι έτοιμο για παρουσίαση σε μερικές εβδομάδες.

Σε λίγες βδομάδες θα ανακοινωθεί από την Apple το νέο iPhone 5, το οποίο σύμφωνα με έναν εργαζόμενο της Apple, του οποίου το όνομα δεν αναφέρετε για ευνόητους λόγους.

Στη συνεχεία ο Bilton αναφέρει πως από αυτά που άκουσε από τον εργαζόμενο της Apple οι νέες θήκες που παρουσιάστηκαν μοιάζουν πολύ με το νέο design του iPhone 5. Οι θήκες μοιάζουν πολύ με τις νέες γραμμές του iPhone 5 καθώς θα είναι ποιο λεπτό και θα έχει ποιο κοφτερές άκρες. Επίσης βάση ενός μηχανικού ο Bilton αναφέρει πως το νέο iPhone θα έχει 8 megapixel camera όπως έχει ακουστεί σε πολλές φήμες, θα έχει επεξεργαστή A5 όπως και το iPad 2 και μάλλον NFC δυνατότητες.

Όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, δυο άνθρωποι με σχετική γνώση πάνω στα iPhone υποστηρίζουν ότι είτε το 5 είτε το 6 θα έχουν ένα καινούργιο chip το οποίο θα προέρχεται από την Qualcomm.

Πολλές φήμες κυκλοφορούν  τους τελευταίους μήνες  όμως η Apple  πρόκειται μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να δώσει ένα τέλος.

[ MacStories ]