Το Find My iPhone εμφανίζει τις συσκευές με iOS 5 και ίσως την ημέρα κυκλοφορίας του iPhone 5

Όπως γνωρίζουμε σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το iOS 5 για το iPhone, το iPad και το iPod touch. Η Apple έχει ήδη αρχίσει όμως να κάνει αλλαγές στα γραφικά διαφόρων εφαρμογών, μία από αυτές ήταν και η εφαρμογή Find My iPhone.

Η εφαρμογή Find My iPhone πέρασε από ένα silent update πρόσφατα και τώρα στις συσκευές μας εμφανίζεται η homescreen του iOS 5.

Τώρα για τα κόλπα της Apple, που συνήθως μέσα σε κάτι τέτοιες μικροαλλαγές κρύβει ημερομηνίες δεν ξέρουμε αν αυτά ισχύουν. Στο iCal πάντως φαίνεται να δείχνει τον αριθμό 6 μετά από διάφορες γνώμες. Φυσικά μπορεί να κάνουμε και λάθος, αλλά μήπως αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iOS ή καλύτερα του iPhone πέμπτης γενιάς;

Το iPhone 4 είχε πάνω στο Calendar τον αριθμό 7 και όπως μπορούμε να δούμε στο PR της Apple, η παρουσίαση του iPhone 4 έγινε στις  7 Ιουνίου 2010.

Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε το εικονίδιο του calendar με τον αριθμό 6 και βλέπουμε ότι στις 6 Οκτωβρίου πέφτει ημέρα Πέμπτη.

Όλα τα παραπάνω είναι απλά εικασίες αλλά δεν θα ήταν απίθανο η παρουσίαση να γίνει στις 6 Οκτωβρίου εφόσον ισχύουν οι φήμες για την παραγωγή των iPhone 5 που έχει ήδη αρχίσει και ότι οι συσκευές αυτές θα έχουν την GM μέχρι στις 23 Σεπτεμβρίου.

Για ακόμα μία φορά. Μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι αυτό είναι σωστό μόνο εάν η Apple κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση!

Thanks iSpazio