Δύο θήκες για το iPhone 4 με ενσωματωμένο bluetooth πληκτρολόγιο [Video]

Με τα καινούρια iOS updates, το iPhone γίνεται όλο και πιο σημαντικό εργαλείο για δουλειά. Αυτός ήταν λοιπόν και ο λόγος που κάποιες εταιρίες ξεκίνησαν να φτιάχνουν περισσότερα αξεσουάρ τα οποία δίνει στο χρήστη την δυνατότητα για κανονικό πληκτρολόγιο για όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη. Στη συνέχεια θα δείτε δύο τέτοιες θήκες.

Keyboard Buddy iPhone 4 Case $69.95

Αυτή η θήκη δεν προστατεύει μόνο το iPhone 4 από πτώσεις και γρατσουνιές, αλλά προσθέτει ακόμα και κανονικό QWERTY πληκτρολόγιο το οποίο κρύβετε κατά κάποιον τρόπο κάτω από το πίσω μέρος της πλάτης του iPhone σας και το εμφανίζεται σαν να είναι πραγματικό slide πληκτρολόγιο. Περιέχει δική του ενσωματωμένη μπαταρία, που μετά μπορείτε να την φορτίσετε ξεχωριστά.

Μπορείτε να αγοράσετε την Keyboard Buddy iPhone 4 Case,  από την σελίδα boxwave με κόστος $69.95 (52€ περίπου).

TK-421 iPhone Case with Flip-Out Keyboard $49.99

Σε αυτή την θήκη η βασική διαφορά είναι (εκτός της τιμής) ο μηχανισμός που εμφανίζει το πληκτρολόγιο αντίθετα με το slide. Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω κινούμενη εικόνα. Το πληκτρολόγιο όμως είναι λίγο πιο κάτω από την οθόνη του iPhone εξαιτίας αυτού του μηχανισμού και δεν είναι τόσο βολικό!

Αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε την TK-421 iPhone Case with Flip-Out Keyboard από το site ThinkGeek με κόστος $49.99 (38€ περίπου).

Το σχετικό video για την θήκη TK-421 που δημοσιεύτηκε χθες σε γνωστά site όπως το  9to5Mac, RazorianFly και το iSpazio.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bn1kW9SayBk[/youtube]