Τα Apple Store άρχισαν εκπαίδευση πάνω στο iOS 5 και το iCloud

Ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι σύντομα θα ακούσουμε για την ανακοίνωση κάποιου καινούριου event της Apple, το 9to5Mac είχε πριν λίγο μια πληροφορία που αποκαλύπτει ότι άρχισε η εκπαίδευση πάνω στο iOS 5 και το iCloud για τους υπαλλήλους στα Apple Store.

Σύμφωνα με τις πηγές τους, η εκπαίδευση γίνεται μέσα στην εταιρία σε ένα καινούριο τμήμα και χρησιμοποιείται η εφαρμογή RetailMe που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

H Apple συνήθως δίνει στο κοινό τις μεγάλες εκδόσεις iOS κοντά στις μέρες κυκλοφορίας του καινούριου iPhone. Τα Apple Store συνήθως αρχίζουν την εκπαίδευση λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του καινούριου προϊόντος αλλά συνήθως δεν είναι ίδιο το διάστημα μεταξύ της έναρξης της εκπαίδευσης και της παρουσίασης. Ότι η Apple άρχισε την εκπαίδευση μέσα στις τελευταίες μέρες, σημαίνει ότι μπορεί να δούμε το την νέα συσκευή νωρίτερα από τις φημισμένες ημερομηνίες για αρχή με μέσα Οκτώβρη που είδαμε στο παρελθόν.

Οι υπάλληλοι πρόσθετα εκπαιδεύονται και για το iCloud, το οποίο όπως έχουμε ακούσει από την ίδια την Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με το iOS 5. Κάτι το οποίο είναι φυσικό, εφόσον το iCloud είναι πλήρως ενσωματωμένο μέσα στο iOS 5.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το iOS 5 beta μπορεί να φτάνει στην GM έκδοση του, εφόσον στο τελευταίο update δεν υπήρχαν πολλές αλλαγές εκτός από βελτιώσεις στην ταχύτητα και την απόδοση. Επίσης το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις τελευταίες εκδόσεις OS X 10.7.2 και iCloud for Mac. Όλα αυτά δείχνουν ότι σύντομα θα δούμε κάποια ανακοίνωση για το event το οποίο θα πραγματοποιηθεί κοντά στις αρχές Οκτωβρίου.

Το 9to5Mac αφού δημοσίευσε το άρθρο ανέβασε και δύο φωτογραφίες που μας δείχνουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης όπως το βλέπουν οι υπάλληλοι στα Apple Store. [9to5Mac]


One thought on “Τα Apple Store άρχισαν εκπαίδευση πάνω στο iOS 5 και το iCloud

Comments are closed.