Περισσότερες φωτογραφίες διέρρευσαν από το Prototype N94, parts από iPhone 4S ή iPhone 5;

Οι φωτογραφίες της πλάτης του iPhone 5 που έχουν πάνω τον κώδικα N94 δεν έχουν αποκαλύψει και πολλά σχετικά με την επόμενη γενιά της συσκευής, εκτός από την κυκλοφορία αυτής και σε λευκό χρώμα με την ίδια σχεδίαση που έχει το iPhone 4.

Σήμερα όμως το macpost έλαβε αρκετές φωτογραφίες από το LCD, το Digitizer και το home button του N94 prototype, τα οποία να ξεδιαλύνουν λίγο την κατάσταση.

Η LCD έχει πάνω τον κωδικό N94 “EVT1” (Engineering Verification Testing) με την ημερομηνία 3 Μαρτίου 2011. Ενώ το λευκό που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες είχε τον κώδικα “EVT2” με ημερομηνία 07 Ιουνίου 2011. Εφόσον τα parts που βλέπουμε σήμερα έχουν τον κώδικα N94 EVT1 είναι σίγουρα του iPhone επόμενης γενιάς.

Το part του LCD panel/Digitizer φαίνεται ακριβώς το ίδιο, και έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με αυτό το iPhone 4. Συγκεκριμένα αν τα βάλουμε δίπλα δίπλα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αλλαγή. Το home button δεν θα φύγει από την συσκευή και το κόψιμο στο γυαλί το οποίο βρίσκεται γύρω του δεν έχει αλλαξεί όπως έχουν δείξει διάφορες φήμες μέχρι σήμερα. Αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πρόκειται για parts του iPhone 5 ή του φθηνού iPhone 4S.

Τα παραπάνω parts δείχνουν, αν λάβουμε υπόψη την αναφορά της WSJ, το iPhone 4S, αφού στην αναφορά γράφει πως το iPhone 5 θα έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό. Επίσης ακόμα μία αναφορά της Digitimes σήμερα δείχνει πως τα παραπάνω parts ισχύουν μόνο για το iPhone 4S.

 

 

Να σημειώσουμε όμως εδώ ότι συνήθως η Apple δουλέυει σε διάφορες εκδόσεις των συσκευών την ίδια στιγμή και ανάλογα την χώρα που θα πουληθεί θα προστεθούν ή θα αφαιρεθούν κάποια χαρακτηριστικά.

Τον Οκτώβριο (λογικά) θα μάθουμε όμως θα μάθουμε πια ακριβώς είναι αυτά τα iPhone που θα κυκλοφορήσουν και όλες τις διαφορές μεταξύ τους. [macpost]

 

2 thoughts on “Περισσότερες φωτογραφίες διέρρευσαν από το Prototype N94, parts από iPhone 4S ή iPhone 5;

Comments are closed.