iPhone 5: καινούρια κουμπιά δείχνουν πιο κομψή εμφάνιση

Εμφανίστηκαν και άλλα parts του iPhone 5, συγκεκριμένα τα κουμπιά για την ένταση, την δόνηση αλλά και το power button δείχνουν πιο κομψά όπως βλέπουμε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Το macpost βρήκε στο site κάποιου προμηθευτή στην Κίνα κάποια ακόμα parts από το iPhone 5 που δείχνουν ότι το επόμενο μοντέλο iPhone θα έχει πιο κομψή εμφάνιση.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο πωλητής, υπάρχουν αρκετές διαφορές από την τρέχουσα γενιά σε αυτά τα parts. Ο διακόπτης mute/δόνηση του iPhone 5 είναι αρκετά πιο διαφορετικός από αυτόν του iPhone 4. Το πίσω μέρος του είναι πιο πλατύ από του 4 κάτι που μας δείχνει ότι το iPhone 5 θα έχει νέα σχεδίαση.

Αλλά επειδή η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικές συσκευές μέσα στον Οκτώβριο – το φθηνότερο iPhone 4 (iPhone 4S) και το iPhone 5 – αυτά τα parts που είδαμε πιο πάνω μπορεί να είναι και του iPhone 4S. Δείτε τα parts καλύτερα στις παρακάτω φωτογραφίες.

Φυσικά περισσότερα θα μάθουμε όταν η Apple ανακοινώσει το iPhone 5ης γενιάς, μέχρι τότε θα δούμε πολλά parts και πολλές φήμες. [macpost]