Η Apple επιτρέπει τους χρήστες MobileMe να κάνουν μεταφορά στο iCloud

Όπως υποσχέθηκε η Apple στο παρελθόν, άνοιξε σήμερα μετά την κυκλοφορία του iOS 5 beta 5 και το me.com/move για τους developers έτσι ώστε να μπορέσουν να μεταφέρουν τα στοιχεία τους από το MobileMe στο iCloud.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και μπορούμε να την δούμε στην συνέχεια. Στην πραγματικότητα η Apple μας περνάει από κάποια απλά βήματα/οδηγίες τις οποίες μπορούμε να ακολουθήσουμε για να μεταφέρουμε τα Mail, τις επαφές και τα ημερολόγια μας στο iCloud και ενημερώνει τους χρήστες ότι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν iWeb, iDisk και την Photo Gallery μέχρι στις 30 Ιουνίου 2012.

Φυσικά η διαδικασία όπως λέει και η Apple καλό είναι να χρησιμοποιηθεί μόνο από developers. Ακόμα η Apple, προειδοποιεί τους χρήστες ότι κάποια στοιχεία στο sync όπως dashboard widgets, docks, keychains, υπογραφές και κανόνες του mail.

Οι χρήστες που θα κάνουν μεταφορά από MobileMe σε iCloud θα έχουν 25GB χώρο. Τα 5GB είναι δωρεάν από τον λογαριασμό iCloud ενώ τα 20GB είναι αυτά που είχαμε και πριν στο MobileMe και κοστίζουν όπως θα δούμε στην συνέχεια €32 το χρόνο.

Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε τα screenshots από όλη την διαδικασία μετάβασης από τον MobileMe λογαριασμό σε αυτόν του iCloud.

Η Apple έκανε μερικές αναβαθμίσεις τα γραφικά και στα animations της σελίδας και τώρα θυμίζουν ακόμα περισσότερο το iOS.Εσείς έχετε κάποιο πρόβλημα με την μεταφορά του MobileMe στο iCloud; Ενημερώστε μας στα σχόλιο παρακάτω ή επισκεφτείτε το forum μας

[ 9to5Mac ]

περισσότερα στο forum

One thought on “Η Apple επιτρέπει τους χρήστες MobileMe να κάνουν μεταφορά στο iCloud

Comments are closed.