H Apple αρχίζει δοκιμές με την TSMC για τους A6 επεξεργαστές

Σύμφωνα με την Reuters, η Apple και η Ταϊβανέζικη κατασκευάστρια εταιρία TSMC έχουν ξεκινήσει δοκιμαστικά την κατασκευή των A6  επεξεργαστών, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν στις μελλοντικές Apple συσκευές.

Ακόμα δεν έχει επαληθευτεί ότι η TSMC θα είναι ο επίσημος παραγωγός για τον επεξεργαστή Apple A6 όταν αυτός κυκλοφορήσει στην αγορά, αυτό το θέμα όμως έχει ήδη εγκριθεί. Το μόνο πράγμα που μπορεί να “παγώσει” αυτή την συμφωνία είναι το πιθανό ποσοστό παραγωγής.

Εκτός από το ότι η Apple ήδη δοκιμάζει τον επεξεργαστή επόμενης γενιάς, το πιο ενδιαφέρον σε αυτή την ιστορία είναι ότι η Apple προφανώς θα συνεχίσει την παραγωγή του χωρίς την Samsung. Η Samsung είναι η εταιρία πίσω από την κατασκευή του διπύρηνου επεξεργαστή A5 που μπορούμε να βρούμε στο iPad 2. Με αυτό το chip πρόκειται να κυκλοφορήσει και το πολυαναμενόμενο iPhone 5 μετά το Σεπτέμβριο.

Όσο για τον επεξεργαστή A6, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2012 μαζί με το iPad 3ης γενιάς. Αλλά φυσικά υπάρχουν και διάφορες φήμες οι οποίες δείχνουν ότι το iPad 3 μπορεί να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο μαζί με το iPhone 5 και θα έχει την ονομασία iPad HD.

[ 9to5Mac ]

One thought on “H Apple αρχίζει δοκιμές με την TSMC για τους A6 επεξεργαστές

Comments are closed.