Η Apple κυκλοφόρησε Update για το Mac OS X Lion Developer Preview 2 (Updated)

Παράλληλα με το Xcode 4.1 Developer Preview 4, η Apple κυκλοφόρησε επίσης μια ενημέρωση για το Mac OS X Lion Developer Preview 2. Το update είναι περίπου 1.17GB και είναι διαθέσιμο μέσω του Software Update. Συνιστάται σε όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Lion Developer Preview 2.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτό το update, για αυτό αν ανακαλύψετε κάτι εσείς μπορείτε να το κάνετε post στα comments. Θα ενημερώσουμε αυτό το post με περισσότερες πληροφορίες όταν έχουμε νεότερα. Πριν δύο εβδομάδες, η Apple κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Xcode 4.1 και το πρώτο update για το Mac OS X Lion Developer Preview 2. Η πρώτη έκδοση του Lion Developer Preview 2 κυκλοφόρησε τέλη Μαρτίου, και αναμένουμε ένα ακόμα μεγάλο update πριν το WWDC, ίσως μια Golden Master έκδοση για του developers τον Ιούνιο.

[ MacStories ]

Update :Σύμφωνα με το 9to5Mac η Apple άλλαξε αρκετά το περιβάλλον του Lion σε θέμα design, τον τρόπο εμφάνισης των Downloads στο Safari αλλά και τον τρόπο διαγραφής των εφαρμογών.

Μερικά screenshots θα δούμε παρακάτω :

Νέος τρόπος εμφάνισης των Downloads :

Νέα iChat Bubbles :

Νέος τρόπος διαγραφής των εφαρμογών (σύμφωνα με τον χρήστη ilpap, η διαγραφή πλέον γίνεται και κρατώντας πατημένο το alt ενώ βρισκόμαστε στο launchpad) :

Νέος τρόπος εμφάνισης των Menu Bar :

2 thoughts on “Η Apple κυκλοφόρησε Update για το Mac OS X Lion Developer Preview 2 (Updated)

Comments are closed.