Η Apple κάνει μήνυση στην Samsung για την εμφάνιση της σειράς Galaxy

H Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple έκανε μήνυση στη Samsung για την εμφάνιση και τον τρόπο χειρισμού της σειράς Galaxy.

 

Πρόκειται για όλη την σειρά Galaxy της Samsung που αποτελείται από την δημοφιλή σειρά smartphone Galaxy S με συσκευές όπως το Nexus S, Galaxy S και το Galaxy tablet. Αυτές είναι μερικές από τις συσκευές που παραβιάζουν την πνευματική ιδιοκτησία της Apple.

Η αγωγή αναφέρει:

Αντί να καινοτομήσει και να αναπτύξει την δική της τεχνολογία για ένα μοναδικό στυλ Samsung smartphone και της ταμπλέτας της, η Samsung αποφάσισε να αντιγράψει την τεχνολογία της Apple, το γραφικό της περιβάλλον, την καινοτομία και το στυλ των εφαρμογών της.

Οι αντιπρόσωποι της Apple και της Samsung δεν θέλησαν να το σχολιάσουν αυτό.

Η Samsung συνεργάζεται με την Apple και την προμηθεύει με διάφορα εξαρτήματα για τις iOS συσκευές της, όπως το iPad το iPhone και το iPod touch. H Samsung κατασκευάζει επίσης του επεξεργαστές του iPhone και του iPad, αλλά και την τεχνολογία οθονών που χρησιμοποιεί η Apple.

 

Το AllThingsDigital αναφέρει την δήλωση της Apple:

Δεν είναι τυχαίο που τα προιόντα της Apple τώρα τελευταία μοιάζουν πάρα πολύ στο iPhone και το iPad, από το σχήμα τους στο γραφικό τους περιβάλλον αλλά ακόμα και την συσκευασία, είπε ένας αντιπρόσωπος της Apple στην Mobilized. Αυτού το είδους η αντιγραφή είναι λάθος, και η Apple θα πρέπει να προστατέψει την πνευματική της ιδιοκτησία όταν άλλες εταιρίες κλέβουν τις ιδέες της.

[MacStories]