Διαχείριση λογαριασμού μέσα από την αρχική σελίδα του Cydia Store

Ο δημιουργός του Cydia γνωστός και ως Saurik, αυτές τις μέρες έκανε κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις στο Cydia. Μια πρώτη καινούρια δυνατότητα που μας δίνετε είναι η διαχείριση του λογαριασμού μας άμεσα από την αρχική οθόνη/σελίδα του Cydia.

Όταν ανοίξουμε το Cydia θα δούμε μια καινούρια επιλογή που ονομάζεται  Manage Account. Αν κάνουμε tap σε αυτή την επιλογή θα μας ζητηθούν τα στοιχεία μας για να συνδεθούμε με τον λογαριασμό μας του Cydia. Μόλις δώσουμε αυτές τις πληροφορίες θα πρέπει να δούμε μια σελίδα που δείχνει μερικά στοιχεία του λογαριασμού μας, όπως για παράδειγμα το όνομα, τον αριθμό του λογαριασμού μας και τις αγορές που έχουμε κάνει μέσα από το Cydia. Επίσης υπάρχει και ένα μήνυμα που λέει ότι σύντομα θα δούμε αλλαγές σε αυτό το καινούριο τμήμα.

Αν κάνουμε tap στην επιλογή Installable Purchases, θα εμφανιστεί μια καινούρια σελίδα που δείχνει όλες τις αγορές που έχουμε κάνει από το Cydia Store και έχουν γίνει με την συσκευή που χρησιμοποιούμε. Κάνοντας tap πάνω σε μία από αυτές τις εφαρμογές μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για αυτή.

Αν έχετε κάνει κάποια αγορά και δεν φαίνεται μέσα σε αυτή την λίστα, υπάρχει μια λίστα στην συνέχεια που δείχνει μερικούς από τους λόγους που μπορεί να προέρχεται αυτό το πρόβλημα. Οι αγορές που έχετε κάνει μέσω Rock (RockYouriPhone) δεν υποστηρίζονται ακόμα αλλά σύντομα θα διορθωθεί αυτό.

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις πολλές αλλαγές που θα δούμε σύντομα στο Cydia. Ο Saurik δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει αυτόν τον εγκαταστάτη και σύντομα θα δούμε πολλές καινούριες δυνατότητες σε αυτόν.

2 thoughts on “Διαχείριση λογαριασμού μέσα από την αρχική σελίδα του Cydia Store

Comments are closed.