Apple iOS 4.2 GM τι καινούριο υπάρχει; (Updated x4)

Εδώ είναι το άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά για το firmware iOS 4.2 beta 4 (GM) που κυκλοφόρησει πριν λίγο για τους developers από την Apple.

Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε για όλες τις αλλαγές και τα νέα χαρακτηριστικά του καινούριου firmware.

1. Με διπλό κλικ στο home μπορούμε να δούμε πως η μπάρα που πριν είχε την ένταση φωτεινότητας τώρα έχει αλλάξει. Στα αριστερά υπάρχει το κουμπάκι για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του κλειδώματος της περιστροφής της οθόνης, αμέσως μετά η ένταση φωτεινότητας στη συνέχεια στο κέντρο ακριβώς τα κουμπιά για το iPod ή οτιδήποτε άλλο παίζει π.χ. Safari, YouTube (?) και μετά ένα καινούριο κουμπί που δεν έχουμε ξαναδεί. Πρόκειται για την επιλογή πηγής για το AirPlay όπου μπορούμε να επιλέξουμε που θέλουμε η μουσική μας να ακούγεται εφόσον έχουμε αυτή την δυνατότητα στο χώρο μας. Τέλος υπάρχει η ένταση του ήχου και φυσικά το κουμπάκι που δείχνει ποιά εφαρμογή χρησιμοποιεί τα κουμπία που βρίσκονται στην μέση την ένταση του ήχου κτλ.

2. Το AirPlay  πια μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για όλες τις εφαρμογές που το υποστηρίζουν όπως YouTube, το Safari και άλλες. Στο βιντεάκι που βλέπουμε στο YouTube μπορούμε να διακρίνουμε το καινούριο κουμπάκι μέσα στον player το οποίο όπως είπαμε και προηγουμένως μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε την πηγή που θέλουμε να ακούμε την μουσική μας.

3. Δυνατότητα δημιουργίας καινούριου λογαριασμού μέσα από τις Ρυθμίσεις του Store απευθείας από την συσκευή μας.

4. Ακόμα και στο iPhone με το καινούριο iOS 4.2 beta 4 (GM) κάνοντας δύο swipe προς τα δεξιά στην μπάρα κάτω για το multitasking μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει και εκεί η ένταση για τον ήχο και η επιλογή πηγής για το AirPlay.

Μέχρι στιγμής ψάχνοντας αρκετή ώρα το iOS 4.2 beta 4 μπορούμε να δούμε ότι είναι πολύ πιο γρήγορο και αρκετά σταθερό σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει πριν από αυτή. Πράγμα που σημαίνει ότι το iOS 4.2 θα κυκλοφορήσει για όλους πολύ σύντομα.

Σημείωση: για το καινούριο firmware απαιτείται η έκδοση του iTunes 10.1 που μπορούμε να βρούμε στην σελίδα που καταβάσαμε και τα firmware της iOS 4.2 GM!

Το παρόν άρθρο θα ενημερώνετε διαρκώς με ότι καινούριο βρούμε στο firmware που κυκλοφόρησε. Εάν έχετε κάποια είδηση για εμάς σχετικά με το καινούριο firmware μπορείτε να μας ειδοποιήσετε στα σχόλια που θα βρείτε παρακάτω.

. The AirPlay now we can use for all applications that support such as YouTube, Safari, and others. The videos on YouTube that we can distinguish the new button in the player, which as we said earlier, gives us the opportunity to choose the source you want to listen to our music.

3 thoughts on “Apple iOS 4.2 GM τι καινούριο υπάρχει; (Updated x4)

  • November 2, 2010 at 03:04
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Apple iOS 4.2 GM τι καινούριο υπάρχει;: Εδώ είναι το άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε όλα τα τελευταία χαρακτηριστι… http://bit.ly/9iRmOr</span></span&gt;

Comments are closed.