Οδηγός για το FaceTime (Mac)

Στο χθεσινό event η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του FaceTime για  Mac. Με το FaceTime όπως ξέρουμε μπορούμε να κάνουμε βίντεο κλήσεις με το iPhone 4, το iPod touch και τώρα και με το Mac!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αφού ανοίξετε το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να δώσετε τα στοιχεία του App Store λογαριασμού σας!

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το FaceTime Beta για Mac!

Στον παρακάτω οδηγό θα δείτε τι πρέπει να κάνετε αν δεν έχετε λογαριασμό στο App Store. Κάνουμε κλικ στο κουμπάκι Create New Account.

Θα μας εμφανιστεί μια φόρμα στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Όπως σε κάθε εγγραφή που κάνετε σε μια υπηρεσία είτε είναι email είτε κάποιο registration σε κάποιο forum έτσι και εδώ θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται. Στο πεδίο Question μπορείτε να επιλέξετε μια “κρυφή ερώτηση” από αυτές που έχει στην λίστα και φυσικά να γράψετε την απάντηση! Προσοχή! Το Question είναι σημαντικό πεδίο που θα χρειαστεί αν χάσετε το password σας!

Αφού συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας μπορούμε να κάνουμε κλικ στο κουμπάκι Next πάνω δεξιά για να συνεχίσουμε και να συνδεθούμε με τον καινούριο μας λογαριασμό!

Είμαστε έτοιμοι να συνδεθούμε αφού δώσουμε τα στοιχεία που βάλαμε πριν λίγο στην φόρμα (εφόσον δεν τα έχει ήδη) μπορούμε να κάνουμε κλικ στο κουμπάκι Sign In.

Στην επόμενη οθόνη θα δείτε ένα μήνυμα που εξηγεί ότι όποιος σας ψάχνει να σας καλέσει στο FaceTime θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την διεύθυνση που δώσατε! Συμφωνούμε και κάνουμε κλικ στο κουμπάκι Next.

Η εφαρμογή του FaceTime είναι σαν μια εφαρμογή iPhone, και αυτό μπορούμε να το δούμε και από τις ρυθμίσεις (Preferences) της εφαρμογής. Στις ρυθμίσεις μπορούμε να δούμε επιλογές για να κλείσουμε το FaceTime και να προσθέσουμε και άλλο email για να μπορούνε να μας βρούνε.

Το FaceTime δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό για να σας καλέσει κάποιος! Αυτό όμως δεν είναι πάντα και τόσο καλό, για να μην σας ενοχλούν συνέχεια μπορείτε να το κλείσετε. Στις ρυθμίσεις μπορείτε να βρείτε το παρακάτω κουμπάκι και να απενεργοποιήσετε το FaceTime.

Το βασικό του μενού φυσικά είναι σαν της εφαρμογής του Τηλεφώνου στο iPhone σας. Επιλογές για να δείτε τις πρόσφατες κλήσεις, τις αγαπημένες σας επαφές και φυσικά όλες τις επαφές που έχετε στο Address Book.

Για να καλέσουμε κάποια επαφή θα πρέπει να έχουμε το email που χρησιμοποιεί στο FaceTime μέσα στις πληροφορίες της επαφής του! Φυσικά όσον αφορά τις κλήσεις προς iPhone 4 απλά επιλέγετε τον αριθμό από την επαφή που θέλετε να καλέσετε.

One thought on “Οδηγός για το FaceTime (Mac)

  • October 21, 2010 at 11:06
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Οδηγός για το FaceTime (Mac): Στο χθεσινό event η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του FaceTime για  Ma… http://bit.ly/93bt5P #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.