How to jailbreak iOS 4.x with limera1n!

Οδηγός για να κάνετε jailbreak το iOS 4.0-4.1 με το limera1n σε iPhone 3G, iPhone 4, iPad, iPod touch | Windows

Με έκπληξη όλων μας ο geohot κυκλοφόρησε το καινούριο του εργαλείου το limera1n, με αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε jailbreak στην 3η αλλά και στην 4η γενιά iPod touch όπως και στο iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4. Στον παρακάτω οδηγό θα δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε jailbreak την συσκευή σας. To jailbreak στο limera1n είναι untethered και αυτό χάρη στον comex (δημιουργό του jailbreakme.com).

Απαιτήσεις

  • limera1n RC2, δωρεάν download από εδώ
  • iOS 4.0 ή νεότερο (μέχρι και iOS 4.1)
  • iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPod touch 3G και iPod touch 4G

Οδηγός

Η διαδικασία είναι πολύ απλή όπως ακριβώς ήταν και το blackra1n. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, θα έχετε ένα σπασμένο τηλέφωνο σε δευτερόλεπτα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα PC (έκδοση για Mac & Linux σύντομα)

1. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή, συνδέστε την συσκευή σας στο PC και κάντε κλικ στο “make it ra1n”

2. Η συσκευή μας θα μπει αμέσως σε recovery mode

Αυτό το καινούριο εργαλείο, απαιτεί να μπει η συσκευή και σε DFU mode, για να το κάνουμε αυτό ακολουθούμε τις οδηγίες που εμφανίζονται μέσα στο κουμπί που πριν κάναμε κλικ.

3. Τέλος! Το iPhone / iPod touch / iPad μας είναι jailbroken και έτοιμο να το χρησιμοποιήσουμε.

Από ότι μπορούμε να δούμε η εφαρμογή φαίνεται ότι έχει πολλά προβλήματα και αστάθειες. Χρησιμοποιήστε αυτό τον οδηγό με δική σας ευθύνη, καλύτερα να κρατήσετε ένα backup της συσκευής σας πρώτα!

Φυσικά συνεχίζονται τα test και επειδή το limera1n βρίσκεται ακόμα προβληματικό και περιμένουμε τον geohot να προσθέσει την καινούρια έκδοση στο site του!

Σημαντικές Πληροφορίες

  • Όσοι έχετε iPhone 3G και iPhone 4 αγορασμένα από εξωτερικό ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να μπορέσετε να κάνετε  το ultransn0w αργότερα. Η iPhone dev team σύντομα θα κυκλοφορήσει την καινούρια έκδοση του PwnageTool.
  • Για αυτούς που μετά το limera1n δεν έχουν Cydia: κάντε απλά restart την συσκευή!
  • Update: κυκλοφόρησε και η Beta 3 που μπορεί να κάνει jailbreak και το iPhone 3GS με καινούριο bootrom!

Thanks, iSpazio

Important Information
Those who have iPhone 3G and iPhone 4 purchased from overseas DO NOT use this guide to help you make ultransn0w later. The iPhone dev team will soon release a new version of PwnageTool. For those who post limera1n have Cydia: Simply restart the machine! Update: released the Beta 3 can do the jailbreak and iPhone 3GS with new bootrom!

One thought on “How to jailbreak iOS 4.x with limera1n!

  • October 10, 2010 at 03:46
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">How to jailbreak iOS 4.x with limera1n!: Οδηγός για να κάνετε jailbreak το iOS 4.0-4.1 με το limera1n σε iPhone 3G… http://bit.ly/bbIzxS</span></span&gt;

Comments are closed.